De kwaliteitscertificaten van Fardem Packaging

Fardem Packaging is een organisatie die de laatste jaren een grote groei heeft doorgemaakt. Met name de acties die we nemen op alle aspecten van kwaliteit, duurzaamheid en milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben daartoe bijgedragen. In een veranderende wereld is het leveren van alleen een goed technisch product geen garantie meer tot continuïteit van de onderneming op korte dan wel lange termijn. Om dit mogelijk te maken is er het COMBI-zorg systeem. COMBI-zorg voor veiligheid, milieu en de kwaliteit van het product, de organisatie en de medewerkers.

Fardem Packaging heeft de volgende kwaliteitscertificaten:
BRC packaging materials certificaat AA status
ISO 26000 getekende zelfverklaring MVO
ISO 9001 certificaat
ISO 14001 met CO2 reductiemanagement

QA-cer niveau 2 – certificaat
Kosher certificaat

Ecovadis

Veiligheid & gezondheid
Veiligheid, Gezondheid en Welzijn zijn bij alle overwegingen en besluiten zeker zo belangrijk als productie, kosten en kwaliteit.

Milieu
Verminderen van de belasting van het milieu door zuinigheid en verbetering van producten en productie processen is onze zorg

Product
Wij zorgen ervoor dat onze producten voldoen aan zowel de wettelijke eisen en de eisen van de klant. De afnemers van Fardem kunnen er op vertrouwen, dat aan de eisen wordt voldaan.

Organisatie
In onze organisatie werken de afdelingen samen en leveren elkaar een kwaliteitsproduct. De organisatie is gericht op het steeds verbeteren van het product in de ruimste zin.

Medewerkers
De organisatie zal de medewerkers informeren en opleiden, opdat de medewerkers zich kunnen ontplooien en daardoor steeds meer kunnen bijdragen aan het succes van Fardem Packaging.
Deze COMBI-zorg moet gegarandeerd worden, opdat belanghebbenden bij Fardem Packaging er op kunnen vertrouwen, dat zorgvuldig en volgens afspraak aan hun eisen voldaan wordt. Het COMBI-zorg systeem wordt ook beoordeeld door een extern certificatiebureau of het voldoet aan de eisen van de norm ISO 9001.2008.

Veiligheidsbeeld en -doelstellingen
Fardem Packaging wil in alle gevallen dat werknemers die werkzaam zijn voor de onderneming zeker stellen dat de veiligheid van eigen werknemers en derden is gegarandeerd, voor zover dit ligt binnen de mogelijkheden van de organisatie. Bij het uitvoeren van werkzaamheden zijn de veiligheidsaspecten minstens zo belangrijk als de economische aspecten.
Door middel van het gedocumenteerde COMBI-zorg systeem wil Fardem Packaging:

Milieubeleid en -doelstellingen
Fardem Packaging wil in geen geval dat het milieu onaanvaardbare schade lijdt door bedrijfsactiviteiten. Aandacht voor het milieu geniet bij Fardem Packaging BV grote aandacht. Milieu aspecten wegen minstens zo zwaar als economische aspecten.

Door middel van het gedocumenteerde COMBI-zorg systeem wil Fardem Packaging BV:

Voedselveiligheidsbeleid en -doelstellingen
Fardem Packaging wil in alle gewenste gevallen de voedselveiligheid van de door Fardem geproduceerde producten kunnen garanderen. De gezondheid van mens en dier staat hierbij te allen tijde voorop. Daarnaast heeft het ook economische belangen aangezien steeds meer klanten hoge eisen stellen ten aanzien van producten die toegepast worden in de levensmiddelenindustrie en diervoeder sector.

Door middel van het gedocumenteerde COMBI-zorg systeem wil Fardem Packaging:

Fardem Packaging wil volgens een volwaardig kwaliteitssysteem leveren en produceren. Omdat voedsel- en pharma industrie een steeds belangrijker deel van onze afzet worden, is BRCGS Packaging Materials-certificering een belangrijke norm. In deze branches wordt er gewerkt met het BRC Packaging Materials kwaliteitssysteem. Elk jaar wordt dit kwaliteitssysteem door een extern bureau getoetst. Het behaalde certificaat is een garantie dat er op verantwoorde wijze wordt geproduceerd.

Alle bedrijven uit de OPACKGROUP zijn lid van EFTA-Benelux. Dit is een brancheorganisatie voor bedrijven die het flexografische drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt.

Een sterk team van vakmensen in verpakking

Fardem Packaging produceert en levert een volledig assortiment specialistische, flexibele folies en verpakkingen in papier en kunststof varianten. Fardem Packaging maakt onderdeel uit van de OPACKGROUP: zeven fabrikanten, tien productielocaties, een zelfstandig onderzoekslab, in home reprografie en meer dan 750 vakmensen met een schat aan ervaring! Wij willen jou graag ontzorgen; van ontwerp tot en met de productie van de verpakkingen.

Meer dan 3.000 producten op maat gemaakt

In onze digitale productomgeving ontmoeten innovatie en duurzaamheid elkaar in het gevarieerde aanbod van flexibele verpakkingsoplossingen op maat. Dit kan via onze maatwerk producten of via het complete portfolio van de OPACKGROUP, waar wij onderdeel van uitmaken.

Met een gezonde mix van kennis en passie voor het verpakkingsproduct zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde verpakkingsoplossingen die niet alleen voldoen aan de eisen van de hedendaagse dynamische markt, maar deze zelfs overtreffen!

Thuis in alle markten

In onze digitale marktomgeving heeft u als bezoeker dé bestemming bereikt voor op maat gemaakte verpakkingsoplossingen in een breed spectrum van sectoren. Deze verdelen wij in hoofdgebieden food, non-food en agri/horticulture.

Ontdek de gedetailleerde marktselecties van ons bedrijf én moederbedrijf OPACKGROUP die nauwgezet zijn afgestemd op specifieke branchebehoeften. Met focus op maatwerk en innovatie ontdekt u de perfecte verpakkingsoplossingen die uniek ontworpen zijn voor uw bedrijf.

Ervaar onze expertise in verpakkingen voor verschillende markten – uw reis naar oplossingen op maat begint hier!

Denk in oplossingen

Maak kennis met de oplossingen van Fardem Packaging: onze online hub – gewijd aan de unieke eigenschappen van verpakkingen. Ontdek innovatieve, duurzame oplossingen op maat voor diverse industrieën. Denk aan bijvoorbeeld flexibele verpakkingsopties die zijn ontworpen voor ultieme productbescherming en verantwoordelijkheid voor het milieu.
Help ons bij het vormgeven van een groenere, efficiëntere toekomst – samen kunnen we impact maken! Een paar voorbeelden:

  • opackgroup-check
    communicatie op verpakking
  • opackgroup-check
    tegengaan voedselverspilling
  • opackgroup-check
    CO2-reductie

Laatste nieuws

Lees meer over onze laatste ontwikkelingen, publicaties, blogs en artikels met derden in Fardem Packaging newsroom.

naar nieuwsoverzicht