De visie en missie van Fardem Packaging

Historie

Business definition
Fardem Packaging BV produceert en levert een volledig assortiment specialistische, flexibele één-en meerlaagse kunststof folies en verpakkingen. De markt bestaat uit business to business markten voor food, non-food, verpakkingsindustrie, groothandel, retail en tuinbouwtoelevering, wereldwijd. Onze technologie is productie en handel in kunststof flexibele folies en verpakkingen.

Mission statement
Fardem Packaging, “The sustainable innovator”, heeft tot doel haar stakeholders duurzaam, innovatief en succesvol te laten zijn.

Fardem Packaging
Fardem Packaging is een betrouwbare producent en partner voor hoge kwaliteit specialistische kunststof verpakkingen en folies die haar producten levert op basis van continuïteit en lange termijn partnerships met als doel haar stakeholders duurzaam, innovatief en succesvol te laten zijn. Binnen de OPACKGROUP ontwikkelt producent Fardem Packaging diverse hoogwaardige verpakkingsoplossingen samen met alle betrokken partners in een unieke keten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor het bedrijf al decennialang hét uitgangspunt voor haar bedrijfsvoering. We zijn ons als geen ander bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we als bedrijf en kennispartner hebben. Duurzaam produceren staat dan ook hoog in het vaandel.

Onze duurzame visie en innovaties bepalen onze identiteit, die we met trots in onze slogan uitdragen: “The sustainable innovator”.

Innovaties
Innovatie is de rode draad door de geschiedenis van de verpakkingsbranche. Als we kijken naar de verpakkingen van nu en 10 jaar geleden dan is er ontzettend veel veranderd. Deze ontwikkelingen geven ons nieuwe uitdagingen en kansen. We volgen de trends in de markt en helpen u graag om een duurzaam concurrentievoordeel te behalen met de verpakking van uw product. Wij investeren continu in productinnovaties, productie en processen, waardoor wij als organisatie zeer betrokken zijn bij uw ontwikkelingen. We verliezen daarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen niet uit het oog.
Innovatief, creatief en pro-actief: dat is Fardem Packaging.

Door het ontwikkelen van nieuwe recepturen wordt de foliedikte voortdurend verder teruggebracht met behoud van mechanische eigenschappen. Alle producten zijn maatwerk, samen met u zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, waardoor uw productie efficiënter kan en u een concurrentievoordeel kan behalen.

Door gebruik te maken van de nieuwste extruders en de inzet van de derde generatie kunststoffen zijn de laatste jaren ongeloofwaardige dikte reducties bereikt. Deze FFS buis en zakken worden met hoge snelheden verwerkt op de modernste verpakkingslijnen.

Een sterk team van vakmensen in verpakking

Fardem Packaging produceert en levert een volledig assortiment specialistische, flexibele folies en verpakkingen in papier en kunststof varianten. Fardem Packaging maakt onderdeel uit van de OPACKGROUP: zeven fabrikanten, tien productielocaties, een zelfstandig onderzoekslab, in home reprografie en meer dan 750 vakmensen met een schat aan ervaring! Wij willen jou graag ontzorgen; van ontwerp tot en met de productie van de verpakkingen.

Meer dan 3.000 producten op maat gemaakt

In onze digitale productomgeving ontmoeten innovatie en duurzaamheid elkaar in het gevarieerde aanbod van flexibele verpakkingsoplossingen op maat. Dit kan via onze maatwerk producten of via het complete portfolio van de OPACKGROUP, waar wij onderdeel van uitmaken.

Met een gezonde mix van kennis en passie voor het verpakkingsproduct zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde verpakkingsoplossingen die niet alleen voldoen aan de eisen van de hedendaagse dynamische markt, maar deze zelfs overtreffen!

Thuis in alle markten

In onze digitale marktomgeving heeft u als bezoeker dé bestemming bereikt voor op maat gemaakte verpakkingsoplossingen in een breed spectrum van sectoren. Deze verdelen wij in hoofdgebieden food, non-food en agri/horticulture.

Ontdek de gedetailleerde marktselecties van ons bedrijf én moederbedrijf OPACKGROUP die nauwgezet zijn afgestemd op specifieke branchebehoeften. Met focus op maatwerk en innovatie ontdekt u de perfecte verpakkingsoplossingen die uniek ontworpen zijn voor uw bedrijf.

Ervaar onze expertise in verpakkingen voor verschillende markten – uw reis naar oplossingen op maat begint hier!

Denk in oplossingen

Maak kennis met de oplossingen van Fardem Packaging: onze online hub – gewijd aan de unieke eigenschappen van verpakkingen. Ontdek innovatieve, duurzame oplossingen op maat voor diverse industrieën. Denk aan bijvoorbeeld flexibele verpakkingsopties die zijn ontworpen voor ultieme productbescherming en verantwoordelijkheid voor het milieu.
Help ons bij het vormgeven van een groenere, efficiëntere toekomst – samen kunnen we impact maken! Een paar voorbeelden:

  • opackgroup-check
    communicatie op verpakking
  • opackgroup-check
    tegengaan voedselverspilling
  • opackgroup-check
    CO2-reductie

Laatste nieuws

Lees meer over onze laatste ontwikkelingen, publicaties, blogs en artikels met derden in Fardem Packaging newsroom.

naar nieuwsoverzicht