Regelmatige updates over uw vakgebied?
Regelmatige updates over uw vakgebied?

Innovatie is de rode draad door de geschiedenis van de verpakkingsbranche. Als we kijken naar de verpakkingen van nu en 10 jaar geleden dan is er veel veranderd. Deze ontwikkelingen geven ons nieuwe uitdagingen en kansen. We volgen de trends in de markt en helpen u graag om een duurzaam concurrentievoordeel te behalen met de verpakking van uw product. Wij investeren continu in productinnovaties, productie en processen, waardoor wij als organisatie zeer betrokken zijn bij uw ontwikkelingen. We verliezen daarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen niet uit het oog.

Innovatief, creatief en pro-actief: dat is Fardem Packaging BV. Door het ontwikkelen van nieuwe recepturen wordt de foliedikte voortdurend verder teruggebracht met behoud van mechanische eigenschappen. Alle producten zijn maatwerk, samen met u zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, waardoor uw productie efficiënter kan en u een concurrentievoordeel kan behalen.
Door gebruik te maken van de nieuwste extruders en de inzet van de derde generatie kunststoffen zijn de laatste jaren ongeloofwaardige dikte reducties bereikt. Deze FFS buis en zakken worden met hoge snelheden verwerkt op de modernste verpakkingslijnen.