Regelmatige updates over uw vakgebied?
2 februari 2018 - 243 keer bekeken

 

Bedrukkingen, deze zijn er in allerlei soorten en maten.
Tot voor kort konden wij maximaal 6 drukcilinders per machine inzetten. Dat kan een functionele druk zijn van teksten en een logo tot een lijntekening. Voor een groot deel van het pakket was dat voldoende. De wereld verandert, daarmee ook de klantvragen en de wetgeving en dus ook Fardem als verpakkingsproducent. Voor de functionele bedrukkingen, uitgevoerd met 6 drukcilinders kwamen wij drukcilinders tekort omdat er gevarentekens op de verpakking aangebracht moesten worden. Of de lijntekening werd vervangen door een full colour plaatje. Dit is een verschuiving in de markt waar Fardem nu op inspeelt.
Om te voldoen aan trend en klantvraag is er geïnvesteerd in een 7 laags coextruder met een 8 kleuren inlijn drukmachine. Dat stelt ons in staat om een full colour plaatje opgebouwd uit CMYK op de voorzijde te drukken plus nog 2 kleuren op de achterzijde voor gebruikersinformatie. Dit is echt de Rolls-Royce onder de inlijn drukmachines. Met kennis en ondersteuning vanuit de groep en onze enthousiaste medewerkers worden er nu prachtige producten geproduceerd op deze nieuwe machine. Is een 8 kleurendruk niet voldoende? Dan kan binnen de groep zelfs bedrukt worden tot en met een 10 kleuren offline bedrukking.
Onze klanten zijn zeer enthousiast over de drukkwaliteit. Fardem bouwt en investeert verder om meer full colour bedrukkingen te produceren. Met deze uitbreiding kunnen wij producten leveren van 1 kleur tot en met 8 kleuren bedrukt. Voor elk wat wils!

Geschreven voor Vera de Winkel

 

Reacties

Plaats een reactie