Regelmatige updates over uw vakgebied?

Oerlemans Packaging B.V. heeft het genoegen aan te mogen kondigen exclusief distributeur te worden van het volledige machinepark van MAP verpakkingsmachines gefabriceerd door CVP Systems, Downers Grove, USA.

Oerlemans Packaging zal het agentschap gaan voeren voor de Benelux en Duitsland vanaf 1 februari 2018.

CVP Systems is een wereldspeler op het gebied van de productie van MAP (Modified Atmosphere Packaging) machines voor vleesverwerkende industrie.

Samen met CVP systems zijn we in staat om een perfecte verpakkingsfolie en verpakkingsmachine met elkaar te combineren. We kijken uit naar deze nieuwe ontwikkeling en de kansen die dit met zich mee brengt.

CVP systems
CVP® Systems, Inc. is sinds 1972 koploper in het ontwikkelen van Modified Atmosphere Packaging (MAP) systemen. Vanaf de eerste vacuüm begassingsprototypes tot aan het succesvol installeren op alle continenten, is CVP de leider op het gebied van MAP technologie. Bent u geïnteresseerd in machines om vleesproducten (rund, kip, varken), kaas of noten te verpakken… CVP systems heeft de geschikte verpakkingsmachine voor uw food producten!

Oerlemans Packaging
Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Op de 7 productielocaties van Oerlemans Packaging worden voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd. Uw verpakkingen bedrukken wij tot en met 10 kleuren raster 54 uit lijn. Ook in lijn bedrukken op een 8 kleuren drukpers achter een 7 laags blaasextruder behoort tot de mogelijkheden. Naast klantspecifieke verpakkingsproducten beschikt Oerlemans Packaging over een uitgebreid voorraadassortiment.

De Oerlemans Packaging Groep bestaat uit 6 dochterondernemingen. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteiten en als groep kunnen wij u een totaal pakket van flexibele kunststof verpakkingen aanbieden.