Regelmatige updates over uw vakgebied?
11 november 2018 - 184 keer bekeken

Een klant heeft dezelfde doelstellingen als wij. De klant wil een zo goed mogelijk product voor een zo laag mogelijke prijs inkopen en wil daarbij een maximale service. En dat is exact wat wij ook willen, onze klanten moeten succesvol zijn met de verpakkingen die wij voor ze maken.

Fardem Packaging heeft daarom de afgelopen jaren forse investeringen gedaan om klanten een nog hoogwaardigere folie te kunnen bieden. We hebben geïnvesteerd in een hoogwaardige COEX extruder (7-laags) en twee 8 kleuren drukpersen. Met de nieuwe hoogwaardige COEX lijn kunnen wij behalve hoogwaardige barrière folie ook betere diktereducties realiseren zonder dat de folie zijn mechanische eigenschappen verliest.

Ook op het gebied van service en advies helpen wij onze klanten steeds vaker op weg. Als onderdeel van de Oerlemans Packaging groep kunnen wij onze klanten een breed pakket aan producten leveren. Dit vinden klanten prettig omdat er een aanspreekpunt is en een zeer brede kennis van de door hun gewenste producten.

Steeds meer werken wij samen met onze klanten aan verbeteringen t.b.v. optimalisatie aan verpakkingen en hun machines. Een mooie tool die wij hierbij gebruiken is technische support. Wij als Fardem hebben kennis die vaak breder is als die van de klant wat betreft plastic folie. Het delen van kennis en adviseren van klanten geeft de klant een gevoel van kwaliteit en vertrouwen.

Onlangs waren wij uitgenodigd door een nieuwe klant die advies vroeg over folie. De klant ging een nieuwe machine kopen en wij konden de klant informeren en onze praktijk ervaringen delen. De klant stelde dit zeer op prijs, we creëerden een hechte samenwerking en hebben nu de eerste orders mogen ontvangen. Belangrijk voor deze klant was dat wij op meerdere gebieden advies konden geven, de folie, de bedrukte PE-labels en shrinkhood voor het verpakken van de pallets.

Het is belangrijk dat wij weten wat klanten van ons verwachten en hoe wij kunnen helpen. Wij denken graag in oplossingen en zo onderscheiden wij ons in de markt.

Voor vragen en support neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag op verder.

Patrick Verdonk

Fardem Packaging

THE SUSTAINABLE INNOVATOR

 

Reacties

Plaats een reactie